Още двама участници от Маскираният певец“ са  разкрити.Фолк певицата Емануела

...
Още двама участници от Маскираният певец“ са  разкрити.Фолк певицата Емануела
Коментари Харесай

Емануела срещу Иван Юруков в „Маскираният певец“

Още двама участници от „ Маскираният артист “ са  разкрити.

Фолк певицата Емануела и артистът Иван Юруков се крият зад маските на Булката и Баба Яга. Разкритието направиха върли почитатели на чалга изпълнителката, които се кълнат, че зад розовата каска се крие точно певицата с изумрудени очи.

Според почитатели на предаването фолк звездата Емануела осезателно е редуцирала участията си през последните две-три седмици и отсега нататък, като заобикаля да поема задължения в съботните вечери. Причината за това е изявата й в  предаването на Халваджиян.

От детективския панел се усъмниха че Булката е фолкпевица, само че заобикалят да загатват името на най-вероятния участник - Емануела. Уликите също водят към звездата на Пайнер.

Почти няма подозрение и кой се крие зад страшния облик на Баба Яга. Страховитата маска носи един от най-талантливите артисти Иван Юруков. Гласът на Юруков бе разпознат още в първия лайв на предаването.

Булката и Баба Яга са измежду най-интересните облици в предаването. И двете маски продължиха напред по време на концерта предходната седмица благодарение на вота на феновете. Очаква се и моментът да се изправят един против различен в борбата за челните позиции, писа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР